Body Remembers Trauma Therapie.

www.pienvankessel.nl blog rust

BODY REMEMBERS TRAUMA THERAPIE & TRAUMA RELEASE BREATHWORK  (BRTT & TRB)

“Wij vergeten gebeurtenissen maar het lichaam niet”

Ervaar jij al langere tijd klachten als stress, depressie, verslavingen, burn– out, verschijnselen, moeheid of andere vage klachten? Heb je al van alles geprobeerd om deze klachten aan te pakken maar blijven ze terug komen en heb je ze nog steeds? Ben jij op zoek naar echte diepe heling? 

Dan is een BRTT en/of TRB sessie echt iets voor jou! 
Zo kom jij dieper tot je kern met blijvende transformatie!

Ik vind zelf het woord trauma altijd erg heftig klinken. Ik leg het zelf altijd liever zo uit:

Op momenten dat je lichaam stress ervaart en je released dit niet, raak je het niet kwijt, dan slaat je lichaam deze vervelende energie op op in je cellen, spieren en bindweefsel. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan een scheiding, verlies van dierbaren, of andere heftige situaties die je meegemaakt hebt in je leven. De situatie is al voorbij maar je lichaam houdt de herinnering met de daarbij horende spanning nog vast. Dit sleep je misschien wel zonder dat je het in de gaten hebt al jaren met je mee.

Je kunt je voorstellen dat door een opeenstapeling van al die gebeurtenissen in je lijf jouw lichaam daar op gaat reageren. Je kunt klachten gaan ervaren zoals angst, paniek, oppervlakkig ademen, prikkelbaarheid, onrust, slapeloosheid, depressie, gevoel van hulpeloosheid of zelfs krachtverlies je de spieren. Misschien ben je deze klachten ergens als ‘normaal’ gaan vinden en denk je dat dit er ‘gewoon’ bij hoort.

Maar wat nou als jij jezelf kunt bevrijden van al die opgeslagen negatieve energie in jouw lichaam op een hele pure, krachtigeen simpele manier? Wat als jij je weer vrij, helder, licht, energiek en ontspannen kunt voelen? Hoe zou jouw leven er dan uit zien?

Ik neem jou graag mee in de magie en kracht van BRTT & TRB (Body Remembers Trauma Therapie & Trauma Release Breathwork). Dit is een mega krachtige, pure en veilige manier om door vele lagen bescherming die je al die jaren hebt opgebouwd heen te brekenEen manier om al jouw opgebouwde spanning los te laten en niet alleen te releasen uit je lijf maar ook je mind en zenuwstelsel. 

Body Remembers Trauma Therapie.

‘’The only way out is in’’ 

Body Remembers Trauma Therapie (BRTT) helpt je toegang te krijgen tot het lichaamsgeheugen van het trauma. De kracht van deze methode is dat het je leert op een natuurlijke en lichaamsgerichte manier spanning te ontladen (los te trillen) wat je al zo lang vast gehouden hebt. 

Na deze sessie ervaar je vaak enorme innerlijke transformaties en veranderingen in je leven. Niet alleen verbeteringen in lichamelijke gezondheid maar ook mentaal. Denk hierbij aan vermindering van depressie, verslavingen tot verlichting van chronische pijn en ernstige ziekten. Daarnaast krijg je genoeg tools mee naar huis om verder mee aan de slag te gaan, hoe waardevol is dat?!

“Na een BRTT sessie is er een soort van rust over me heen gekomen. De scherpe randjes zijn er vanaf, 6 weken later ervaar ik nog steeds die rust. Ik kan beter relativeren en sneller loslaten. En dat heeft zijn weerslag op alles. Er is echt iets in mij en mijn relaties veranderd.”

EVA NORA

Trauma Release Breathwork.

“Lets breath it all out”

Tijdens TRB neem ik je mee op een reis langs super krachtige en effectieve ademhalingstechnieken die je overal en altijd kunt oefenen. Deze ademhalingen helpen je emotionele blokkades in balans te brengen en je zenuwen te kalmeren waardoor je meer energie krijgt en jezelf krachtiger door het leven kunt bewegen. Hiermee release je ook vastzittend trauma. 

“De ademreis was voor mij een bevrijdende reis. Ik wist niet dat mijn lichaam tot zoiets in staat was. Je hebt het gevoel in een soort van trance te komen en op een diep onbewust niveau spanning en verdriet los te kunnen laten.”
DENNIS STASSEN

Let's do this!

Is BRTT of BRT het beste voor mij? 

Voorafgaand aan een sessie hebben we altijd even contact om te bespreken welke aanpak en techniek het beste matcht met jouw wensen en klachten. De aanpak kan ook per sessie verschillend zijn. Ik voel altijd goed in en daardoor krijg je altijd precies wat je op dat moment nodig hebt. Er zijn voor echte verandering en heling meestal meerdere sessies nodig.

Wil je weten wat een BRTT en/of TRB sessie voor jou kan betekenen? Ben je klaar om los te laten wat jou niet meer dient en de mooiste versie van jezelf te ontdekken? Boek dan direct je sessie via onderstaande button.

KOSTEN:

LOSSE SESSIE BRTT of BRT: 333,-
DUUR: 2 uur (kan iets uitlopen)
COMBINATIE SESSIE BRTT & BRT: €555,-
DUUR: 3-4 uur

HANDIG OM TE WETEN:

Trek tijdens de sessies gemakkelijke kleding aan waarin je vrij kunt bewegen. Vooral de broek moet flexibel fijn.

Heb jij nog vragen?
Stel deze dan via onderstaande button.

Winkelwagen