Exclusive business retreat.
3-8 oktober

‘Je bent anders, je mag anders, je wilt anders.’

Lieve ondernemende vrouw, jij bent het waard om het leven te gaan leiden dat voor JOU bedoeld is. Op dit magische EXCLUSIVE BUSINESS RETREAT van Pien van Kessel en Eveline van der Veen, word je ondergedompeld in diep helingswerk en ontvang je een unieke afgestemde aanpak van ondernemen. Je krijgt de tools die jij nodig hebt om jezelf en je business van BINNEN naar BUITEN te gaan neerzetten. Zodat jij kunt gaan leven, werken en ontvangen waar jij diep van binnen naar verlangt.

H E R K E N B A A R?

Verlang jij ernaar om je business en leven te leiden vanuit hart en ziel?
Voel jij aan alles dat je klaar bent voor je volgende, hogere level?
Wil jij kiezen en ontvangen vanuit vertrouwen en overvloed?
Je bent klaar met (te) klein kiezen en het doen ‘zoals het hoort’.
Je wilt niet harder werken, maar liefdevoller.
Je wilt niet beter je best doen, maar groter ontvangen. 
 Je wilt je openen voor nieuwe mogelijkheden in je business. 
 Je loopt leeg op je marketing en je voelt dat het anders en gemakkelijker kan en mag.

‘Feminine leadership, a women who leads from het soul.

From a place of abundance you can share.’

Turn your shit into gold en doorbreek die (on)bewuste blokkades die je op een plek houden waar je misschien al lang niet meer blij van wordt. Jij bent als sensitieve en gevoelige vrouw namelijk één met je business. Wanneer er een (onbewuste) blokkade in jou zit, dan zal je business dat weerspiegelen. Heel belangrijk dus om je shit te gaan voelen en helen! 

Ook als je nog geen eigen onderneming hebt, maar wel het verlangen hebt een onderneming te starten, dan is dit retreat uitermate geschikt voor jou. We besparen je zo jaren van struggle, frustratie en de grote zoektocht naar het ‘hoe dan’. Je start zo meteen met een voorsprong! Wij hebben het wiel al voor je uitgevonden zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

Als intuïtieve en gevoelige vrouw heb je vaak een ander pad te bewandelen dan hoe je het bij anderen ziet. En dat is niet voor niks, want jij je voelt het aan alles:

‘Jij voelt anders, jij bent anders, jij mag anders’

 Graag nemen we je mee in het ondernemen en leven volledig erend en trouw aan jou. Aan de vrouw die jij bent en wilt zijn. Jouw verlangens volgend, zij wijzen jou de weg.

‘You are worth it, just because you are!’

Jij als vrouw, in alle facetten en rollen van je leven. Moeder, vriendin, partner, onderneemster etc. al deze delen van jou, die naast elkaar bestaan. Precies op de manier die kloppend voelt voor jou.

We leren je hoe te werken vanuit afstemming, ontzettend veel zelfliefde, lichaamswerk, geïnspireerde actie en het vergroten van je ontvangkracht.

Jij, die zoveel liefde wilt geven aan de ander, mag in deze week jezelf vollédig onderdompelen in dat wat helend is voor lichaam, geest en ziel. 

Loslaten hoe je denkt dat het hoort, jouw eigen wijze weg volgen.
Deconditionering en ont-wikkelen van wat/wie je dacht te moeten zijn.
Werken vanuit je vrouwelijke essentie.
De kracht van seksuele energie ontdekken. De meest transformerend en expanderende energie, die er is. Ze vraagt belichaming van jou en wij nemen je graag mee op deze mooie reis.
Jij  en je business, jij bent je business
Vergroot je eigenwaarde en zelfvertrouwen
Make it all more easy

 

 

Wat komt er aan bod?

*
Afstemming / mindset(werk)
Business sessies
Lichaamswerk
Cacaoceremonie
Ademwerk / trauma release
Innerlijk kind werk
Yoni love, sensuele energie, yoni eitje
Quantumveld
Beeldende therapie
Money mindset
(Yin) Yoga en (dynamic) meditatie
Natuur & stilte
Soul food
En nog veel meer!
*

Wat je 

kunt 

verwachten.

In een super de luxe villa in Domburg zullen wij ons 6 dagen onderdompelen met de magic van Pien en Eveline. Jarenlange bewustzijnsontwikkeling, vele opleidingen en cursussen, maar vooral het doorleven en helen van hun eigen persoonlijke stukken, maakt dat ze jou vanuit ontzettend veel liefde kunnen begeleiden naar de grotere versie van jezelf en je business.

Op deze prachtige locatie worden er 3 heerlijke vegetarische maaltijden per dag bereid door een geweldige kok (met speciale diëten wordt natuurlijk rekening gehouden, geef deze tijdig door). Tussendoor wordt ook gezorgd voor de nodige versnaperingen.

Op dinsdag 3 oktober is er vanaf (tussen 15.00-16.30 uur) inloop op onze prachtige retreat locatie. Je hebt tijd om je rustig te settelen en aan te komen. Het diner is de eerste gezamenlijke maaltijd. Hierna starten we met de opening.

Dagindeling.

Wake up session (yoga/meditatie)
*
Ontbijt
*
Ochtend sessie
*
Lunch
*
Rust
*
Middag sessie
*
Diner
*
Rust
*
Avond sessie

Omdat wij heel intuïtief werken en iedere dag afstemmen wat de groep nodig heeft, kan het zijn dat er wat kleine aanpassingen plaats zullen vinden in het programma.
Verder zal er ruimte zijn voor ontspanning, vrije tijd en integratietijd. In de villa is tevens een sauna en binnenzwembad aanwezig, ook is het strand dichtbij.
 
Op zondag 8 oktober ronden we na de lunch af met een afsluitende sessie en is er tijd om weer rustig maar vol inspiratie en heling naar huis te gaan.
 
Jouw investering in jezelf en je business:

€ 3333,- incl. btw
 
In drie termijn en betalen is mogelijk.
We vragen een aanbetaling om je boeking definitief te maken.
 
Voel jij: dit is precies het retreat waar ik naar verlang!

Neem dan contact met ons op via info@pienvankessel.nl of info@evelinevanderveen.nl, of stuur ons een DM. Voor deelname zullen we altijd een matchgesprek inplannen met een van ons om persoonlijk af te stemmen of dit wat wij aanbieden een match is voor wat jij verlangt. We doen dit aan de hand van een videocall.

 

Inclusief.

– 5 nachten in een 2-persoonskamer, plus beddengoed en handdoek
– Alle met liefde bereide maaltijden door onze eigen chefkok, plus fruit, healthy tussendoortjes, thee, koffie en water
– Yoga matten, meditatiekussen en dekens
– Alle workshops en sessies in het programma
– Matchgesprek vooraf (online)
– Aftercall

Exclusief.

– Je persoonlijke reis en/of annuleringsverzekering
– Strand en sauna spullen
– Een yoni eitje

(We gaan werken met een yoni eitje. Je mag een eigen yoni eitje meenemen. Beschik je (nog) niet over een yoni eitje, laat het ons even weten. We kunnen je helpen om een yoni eitje te kiezen afgestemd op jouw proces.)

Wie zijn wij?

Pien en Eveline, beide experts op het gebied van (trauma)heling, lichaamswerk, en super intuïtief creërend en manifesterende onderneemsters. De juiste balans tussen Yin en Yang.

Eveline van der Veen

E V E L I N E. V A N. D E R. V E E N.  – is vrouw, mama, partner, onderneemster en bovenal de steeds liefdevollere versie van en voor zichzelf. Door het bewandelen van dit pad, op een steeds dieper level, is ze de spaceholder voor diepgaande transformaties en heling van de mensen waarmee ze werkt. Ze helpt andere vrouwen om te leven en werken vanuit hun hart en ziel en daarmee het leven te creëren wat ze diep van binnen verlangen. Spiritualiteit, business, leiderschap, geld, het mag allemaal samen. Regulier en complementair opgeleid, maar de grootste leerschool was haar eigen proces.

‘De wereld en onze kindjes hebben vrouwen nodig die durven VOELEN en durven doen. Die de weg zelf voorlopen en heling brengen voor ons en de generaties na ons. Een gezonde balans tussen de Feminine and Masculine.’

 

P I E N. V A N. K E S S E L.  – is een sensitieve, creatieve duizendpoot en bevlogen onderneemster met een eigenwijze kijk op gevoel, heling en ondernemen. Na vele studies en doorleven het van haar eigen shit mag ze als ‘FEEL & HEAL YOUR SHIT COACH’ voor life en Business healing haar lessen doorgeven aan jou. Ze heeft geleerd dat er een andere weg is, een weg buiten de begaande paden. Een weg naar binnen, naar jouw basis, naar jouw gevoel, jouw onderbewustzijn en juist daar is zoveel transformatie en echte diepe heling te vinden. Dat proces is zo ontzettend magisch en dat deelt zij met liefde met jou! Ze organiseert soul-circles waarin ze in groepen werkt met o.a. cacao ceremonies, breathwork, trauma release, ecstatic dance, tantra en innerlijk kind werk. Naast haar coaching is schilderen haar grootste passie en uitlaatklep. In haar SOUL-ART, werkt ze vanuit verbinding met die diepere gevoelslaag.

‘Feel your shit, heal your shit, be the shit!’

 

V R A G E N?

Heb jij na het lezen van bovenstaande nog vragen? Deze zijn natuurlijk altijd welkom. Schroom dus niet en stuur ons jouw vraag naar: info@pienvankessel.nl of info@evelinevanderveen.nl,

R E S E R V E E R. D I R E C T.

Lies Pien & Eveline

 

Winkelwagen