Life healing.

‘De shit uit je verleden, is de mest voor de toekomst.’

Yes! Daar ben je dan eindelijk lief, mooi, gevoelig mens! Na lang zoeken ben je nu toch echt op dé plek waar je zijn moet! De plek waar we samen de dieper dan diep gaan. De plek waar we jou van binnenuit naar buiten gaan helen en jou weer laten stralen als nooit tevoren. En nee, dat is niet gemakkelijk en vooral geen quick fix. Nope, we gaan ook geen pleisters plakken! Want onder die pleister gaat die wond uiteindelijk toch rotten en ontsteken. Wij gaan afdalen naar de kern, daar waar jouw issue, jouw blokkade, jouw pijn, jouw angst ontstaan is. Want alleen daar waar het ontstaan is, is het ook op te lossen. Door precies daarnaartoe te gaan en te gaan doorvoelen wat er te voelen valt, dan kun je pas echt helen. 

Voel jij dat het na misschien een zoektocht van jaren nu echt tijd is om die emotionele shit die je al zo lang met je meedraagt op te lossen? Dan heb je bij deze jouw oplossing gevonden!

‘Je komt het niet vaak tegen, mensen die je leven zo intens veranderen. Pien is zo iemand! Ongelooflijk hoe ik tot de essentie ben gegaan en wat voor een transformatie ik heb mogen maken.’

ELLEN THOMASSEN


Oh shit, dit ben ik:

Ik heb al veel aan persoonlijke ontwikkeling en coaching gedaan, maar echt tot kern komen lukt me (nog) niet.

♡ Ik zoek nu naar echte lange termijn oplossingen.

♡ Ik wil graag beter leren luisteren naar mijn gevoel en leven vanuit mijn hart.

♡ Ik voel dat mijn leven anders vorm kan geven en ik verlang naar transformatie en manifestatie van mijn hartverlangens.

♡ Ik ben er klaar voor om in mijn werkelijke kracht te gaan staan.

♡ Ik heb behoefte aan een mindset change en ik wil van denken naar voelen.

♡ Ik ben vaak moe en ik lek energie.

♡ Ik ben erg sensitief, mijn gevoel gaat er vaak met me vandoor..

♡ Ik voel me (vaak) onrustig en gespannen.

♡ Ik laat me door oude pijn, angst en onzekerheden tegenhouden.

 

 Zit je nu ‘ja’ te knikken? Mooi! Lees dan vooral even verder.

Weet dat je deze weg niet alleen hoeft te lopen lieve, mooie jij. Ik ben er voor jou. Je hoeft het wiel  niet meer zelf uit te vinden, dat heb ik al voor je gedaan. Je hoeft alleen mijn hand te pakken, dan gaan we samen op reis. Zet je duikbril dus maar alvast op, we gaan namelijk een deep dive maken in jou.

‘Door echt te voelen heeft Pien mij tot nieuwe positieve inzichten gebracht. Oud zeer niet meer wegstoppen maar doorvoelen, dat is echt helend! Het verlichtte beetje bij beetje de last die ik op mijn schouders droeg. Ik voel me verlicht en levend! ‘

IVA MEIJS


Feel & heal your shit traject.

‘The wound is not my fault, but the healing is my responsibility.

Een FEEL & HEAL YOUR SHIT TRAJECT is een traject op maat. Omdat 1 sessie geen sessie is en ik graag echte transformaties maak met jouw werk ik alleen in de vorm van trajecten. De duur hiervan kan per persoon, situatie en hulpvraag verschillen. Na een kennismakingsgesprek kan ik precies inschatten wat jij nodig hebt.

Wat is inclusief?

 Kennismakingsgesprek (gratis wanneer je kiest voor vervolg traject)

Live of digitale sessies, 

 On going support: je kunt me de hele week door vragen stellen via de app waar je binnen 24u antwoord op krijgt. Dit is enorm waardevol en krijg je  nergens anders!

 Een soul-art schilderij gemaakt door mij om inzicht te verschaffen in jouw gevoelswereld (alleen bij 12 maanden traject). Meer hierover lees je hier.

 Toegang tot online training en/of online trajecten ter aanvulling en verdieping van de coaching.

Heb je vragen of wil je overleggen of dit traject iets voor je is? Vooraf hebben we altijd even contact om samen af te stemmen of dit is wat jij nodig hebt. Vul het contactformulier in en/of stuur me een berichtje, dan neem ik contact met je op.

De investering in jezelf kan per persoon en hulpvraag verschillen. Het is mogelijk om in 6, 9 of 12 termijnen te betalen.

Voel jij die ja? Voel jij dat dit jouw way out of the shit is? Neem dan vooral contact met me op via onderstaande button. Dan bespreken we de mogelijkheden en stemmen we samen af wat past.

‘Door echt te voelen heeft Pien mij tot nieuwe positieve inzichten gebracht. Oud zeer niet meer wegstoppen maar doorvoelen, dat is echt helend! Het verlichtte beetje bij beetje de last die ik op mijn schouders droeg. Ik voel me verlicht en levend! ‘

LYDIA QUAEDFLIEG

Winkelwagen