Over Pien.

pien hoed geel

Sensitive, ondernemer, pug lover, Manifesting Generator, hoedjes mens, eigenwijs, ecstatic dance liefhebber, cacao lover, kunstenares, creator, zelfontwikkeling, levensgenieter, tantra, leest altijd 5 boeken tegelijkertijd, spiritualiteit, dromer, alive!

Shit happens.

Mijn zielsmissie? Jee, ja, hier heb ik wel echt heel lang naar ‘gezocht’ en uiteindelijk heeft het mij toch gewoon zelf gevonden. Zo mooi, zo werkt het toch echt! Mijn zoektocht naar mijn zielsmissie startte met de zoektocht naar mezelf. Deze reis startte in 2010 toen de huisarts tegen me zei: “Pien, je hebt een burn-out”. In had toen nog geen idee wat een burn-out eigenlijk inhield. Na deze ‘diagnose’ stapte ik in de auto op weg naar huis, het inzicht dat ik toen kreeg was zo bijzonder:

‘Dit gaat een cadeau zijn. Dit is precies wat ik nodig heb, dit gaat mijn leven richting geven, mij ten positieve veranderen en me enorm sterk maken!’

And so it was!

“SOME SAY, I’M TOO SENSITIVE, BUT TRUTH IS, I JUST FEEL SO MUCH! EVERY WORD, EVERY ACTION AND EVERY ENERGY GOES STRAIGHT TO MY HEART.”

De knop moest om.

Dit was het startpunt van mij, en nee een burn-out is echt geen pretje. Ik zat er enorm diep in. Zo diep dat afdrogen na het douchen gewoon niet meer kon en ik dan maar nat in bed ging liggen. Ik heb in deze tijd zoveel over mezelf en het leven geleerd, mezelf met behulp van de juiste therapeut weer opgebouwd. Het heeft me geleerd dat er een hele wereld van heling bestaat die naar mijn mening en ervaring veel beter werkt dan de reguliere weg.

Ik ben contact gaan maken met mijn binnenkant, voorbijgegaan aan mijn altijd maar aan staande mind. In al die diepe lagen in mezelf duiken en van binnenuit naar buiten gaan helen. Dat is de magic die ik de afgelopen jaren leerde en nu ook wil gaan teachen. Ik zie namelijk te veel mensen om me heen met dezelfde zware shit lopen, zoekende en radeloos naar hetgeen dat echt werkt.

En nee, met 1 burn-out was ik niet zomaar genezen en de persoon geworden die ik nu ben. Ik heb later nog een auto-immuun ziekte mogen creëren. Ik had nog meer lessen te leren in het leven, ik mocht nog dieper gaan met mezelf, mijn business en mijn heling. Dit was op een nieuw niveau een enorm pittig proces, want de prognose was niet best. Ik zou nooit meer beter worden volgens de artsen in het ziekenhuis, de rolstoel was al bijna besteld. Gelukkig kwam hier mijn eigenwijsheid weer uit de kast en voelde ik zo sterk dat ik mijn eigen pad mocht gaan zoeken en bewandelen.

Dit zorgde voor de grootste omslag in mij. Als ik mijn lijf en leven wilde redden en mijn leven wilde gaan leven vanuit gezondheid en joy, dan moest de knop helemaal om. Ik stopte direct met mijn ‘veilige’ baan in het onderwijs. Een baan die mij leegzoog, ziek maakte en ik eigenlijk al jaren niet meer leuk vond, maar wel de hypotheek betaalde.

Bedrijfje of Business?

Ik had naast mijn baan in het onderwijs altijd mijn eigen bedrijfje gehad. Ik besloot totale focus op mijn bedrijfje te zetten. Ik werd blij van het werk, maar de inkomsten bleven te laag om echt van rond te kunnen komen. Het bleef een gevecht om iedere maand alle rekeningen te betalen. De stress die dat geeft is natuurlijk absoluut niet helend voor je lichaam. In bovenstaande zinnen gebruik is een verkleinwoord: bedrijfje. Ik maakte mijn business (toen nog) onbewust klein. Toch had ik grootste plannen voor mijn bedrijfje (lekker tegenstrijdige uitspraak hè). Angst en onzekerheid hebben me heel lang klein gehouden, hoe hard ik ook werkte en welke rete dure marketing coach ik ook inschakelde, het wilde niet lukken om het groter en succesvol te maken. Nog maar iets harder werken dus, met als gevolg weer bijna een burn-out en een lichaam die gewoon niet meer kon.

“Dit moet toch ook anders kunnen?”

Deze eigenwijze vraag die ik mezelf regelmatig stel heeft mijn leven en business al meerdere keren gered en ten positieve veranderd. De standaardoplossingen werken voor een niet standaard en heerlijk sensitieve ondernemer gewoon niet. Dat mocht dus anders! Van al die keren dat ik zo hard op mijn bek ben gegaan, dat ik in een heel diep zwart gat zat met mezelf, mijn emoties, business en gezondheid heb ik mijn werk mogen maken. Van al die lessen, inzichten en transformaties heb ik nu de ‘Feel & Heal your Shit’ business & life coach trajecten gemaakt.

Weet je nog wat ik in 2010 dacht na mijn diagnose ‘burn-out’: ‘Dit gaat een cadeau zijn. Dit is precies wat ik nodig heb, dit gaat mijn leven richting geven, mij ten positieve veranderen en me enorm sterk maken!’

And so it was!

Mijn zielsmissie vond mij dus. Het is mijn missie om jou te ondersteunen bij jouw reis door dit leven met jouw business én life healing. Ik heb het wiel al voor je uitgevonden, zodat jij dat zelf niet meer hoeft te doen. Ik help jou met liefde!

Check vooral wat ik allemaal aanbied en hoe ik jou verder kan helpen op jouw weg via de knop ‘AANBOD’ hier boven in de menu balk

‘Als ik niet creatief ben, sterf ik iedere dag een beetje..’ - Pien

Kunstenares.

Zolang als ik me kan herinneren ben ik altijd wel iets aan het creëren, een concept in mijn hoofd of letterlijk iets maken met mijn handen. Die creatieve geest van mij, die is niet te stoppen! Tekenen en handvaardigheid waren dan ook mijn favoriete vakken op school.Ik deed laatst deze uitspraak:

‘Als ik niet creatief ben, sterf ik iedere dag een beetje..’ Creatief bezig zijn is mijn zuurstof, mijn uitlaatklep en zijn stukjes van mijn ziel.

Mijn schilderijen zijn stukjes van mijn binnenkant, the good and the bad. Ik werk van binnen naar buiten, altijd al gedaan. Bizar dat de oplossing naar het succes in mijn coachende business precies dit is. Ik deed het dus eigenlijk al jaren zo, maar koppelde deze twee niet aan elkaar. Nu wel gelukkig! Ik heb mijn twee ‘losse’ bedrijven nu ook met elkaar verbonden. Zo krijg je bij een coach traject ook een soul-artwork cadeau van mij.

Soul-art.

Ik kwam er een keer ‘per ongeluk’ achter dat ik heel goed kan invoelen en inhaken in de energie van een ander. Ik was 24 jaar, straalverliefd en ik wilde deze man iets speciaals cadeau geven. In mijn verliefde bubbel, in totale verbinding met deze man maakte ik een schilderij in een stijl en kleuren die ik nog nooit eerder gebruikte. Dit schilderij was gewoon deze persoon geworden, ik maakte hier ‘per ongeluk’ mijn eerste soul-artwork. Iets later maakte ik een schilderij in opdracht voor iemand. Tijdens het schilderen voelde ik me zo enorm slecht, duister, moe, misselijk en mijn hele lichaam deed pijn. Bij aflevering vertelde de klant dat hij in een diepe burn-out zat en omschreef precies de klachten die ik gevoeld had tijdens het schilderen.

WOW! Dat kan toch helemaal niet?

Dat kan dus zeker wel! Ik maak dus twee verschillende soorten soul-artworks. Ik schilder van mijn eigen binnenkant, mijn eigen ziel, naar buiten. En ik kan invoelen op een persoon, gezin en/of situatie en schilder de ziel van die energie. Dit is zo een bijzonder, uniek en magisch proces! Dit is mijn verhaal, my magic, mijn passie, mijn zielskunst. Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen, of wil je meer lezen over mijn kunst? Check dan onderstaande button.

Winkelwagen