Soul Circles.

‘Follow your soul, it knows the way!’ 

EVENTS | SOUL CIRCLES

Ik gaf laatst een soul circle in een fantastisch tipi tentje op een heerlijk zonnig festival. En jee, daar heb ik weer zo mooi mogen zien wat mijn zelf ontwikkelde FEEL & HEAL YOUR SHIT techniek met mensen doet. DAAR HAD JE DUS EIGENLIJK BIJ MOETEN ZIJN!! En weet je, dat kan binnenkort dus gewoon! Woehoeeee, zo leuk!! Check hier onder mijn aanbod.

“Pien, er lijkt een blokkade in mij te zitten dat diepe voelen is me namelijk nog nooit gelukt, hoeveel ik ook mediteer of workshops volg. Ik denk niet dat ik dat kan hoor!”

Hihi, de lieve vrouw die deze uitspraak deed voorafgaand aan mijn soul circle circle vergeet ik nooit meer. Ze was namelijk de eerste die ik raken mocht, open ging en daar op die plek kwam waarvan ze dacht er nooit te kunnen komen, haar echte gevoel, zo mooi en zo enorm helend!


Cacao ceremonie
+ herfst, angst & liefde workshop

SOUL CIRCLE | CACAO CEREMONIE 
Een helende en transformerende deep dive in jezelf + cacao ceremonie, herfst rituelen + angst & liefde workshop.

C A C A O. C E R E M O N I E.

‘Cacao opens the door of your heart, it’s up to you to walk through it’
 

Het eerste gedeelte van deze avond gaan we ons hart openen d.m.v. het drinken van de ceremoniële cacao en mooie rituelen. Cacao is een heerlijk zachte hart opener die zorgt voor een fijne begeleiding deze avond.Misschien ben je vooral heel nieuwsgierig. Wil je het eens zelf ervaren hoe het is om zo’n innerlijke reis te maken (spoiler alert – het is ge-wel-dig!). Allemaal goede redenen om een cacao-ceremonie te doen.

H E R F S T. R I T U E L E N.

Het tweede gedeelte gaan we onszelf openen en klaar maken voor de nieuwe energie van de herfst in jouw systeem.  De datum 23 september is natuurlijk niet zomaar gekozen, dit is de officiële start van de herfst. Het is altijd zo mooi en belangrijk om de switch van de seizoenen en de energie bewust te maken.
 
A N G S T. &  L I E F D E.
Deze avond staat het thema Angst & Liefde centraal. Dit zijn de twee basis emoties, wanneer kies jij nog (onbewust) voor angst terwijl je ook gewoon voor liefde kiezen kunt? Door middel van bijzondere lichaamsgerichte unieke oefeningen voel jij je aan het einde van deze avond herboren, open en een nieuw en krachtig mens.
 
Wees welkom lieve jij!
Wees welkom op deze prachtige avond!
 

I N C L U S I E F.

♡ Cacao ceremonie
♡ Herfst rituelen
♡ Angst & liefde workshop
♡ Live muziek van Chantal
♡ Fruit en ander lekkers

W A N N E E R.
Zaterdag 23 september 2023

W A A R.
Kakauwlovers
Oranje Nassaustraat 7
Heerlen

T I J D.
Inloop: 18.40 uur
Start: 19.00 uur – 22.30 uur (kan iets uitlopen)

P R I J S.
€88,-

V R A G E N?

Heb jij nog vragen? Stuur mij dan gerust een berichtje naar: info@pienvankessel.nl

 


EXCLUSIVE BUSINESS RETREAT
3 – 8 oktober 2023

Lieve ondernemende vrouw, jij bent het waard om het leven te gaan leiden dat voor JOU bedoeld is. Op dit magische EXCLUSIVE BUSINESS RETREAT van Pien en Eveline word je ondergedompeld in diep helingswerk en ontvang je een unieke afgestemde aanpak van ondernemen. Je krijgt de tools die jij nodig hebt om jezelf en je business van BINNEN naar BUITEN te gaan neerzetten. Zodat jij kunt gaan leven en werken zoals jij diep van binnen verlangt.

♡ Verlang jij ernaar om je business en leven te leiden vanuit hart en ziel?
♡ Voel jij aan alles dat je klaar bent voor je volgende, hogere level?
♡ Wil jij kiezen en ontvangen vanuit vertrouwen en overvloed?
♡ Je bent klaar met (te) klein kiezen en het doen ‘zoals het hoort’.
Niet harder werken, maar liefdevoller.
Niet beter je best doen, maar groter ontvangen.

Jij mag jezelf in deze week vollédig onderdompelen in dat wat helend is voor lichaam, geest, ziel én business. In een luxe villa in Domburg aan zee, ben jij welkom om met jezelf en je business 6 dagen lang deze transformerende reis aan te gaan.

W A N N E E R: 3-8 oktober
W A A R: Domburg aan zee (Zeeland)

Liefs Pien & Eveline

 


Podcast.

WAT IS EEN CACAO CEREMONIE?

‘I listen to podcasts, I know things now.’

“Hey Pien, ik lees de laatste tijd veel van je over cacao ceremonies die je geeft, maar wat is dat eigenlijk? Wat doet het plantmedicijn cacao precies? En wat kan het voor mij betekenen?” In deze podcast leg ik het je allemaal haarfijn uit! Wil jij na het luisteren van deze podcast een cacao ceremonie volgen? 

DAT KAN!

Check hier boven wat er allemaal aan komt de komende tijd.

(oh en omdat deze flapdrol vergeten was het wind kopje van de microfoon af te halen is het geluid iets wat dof geworden, iets minder perfect maar het gaat om de boodschap! Hihi! Lang leve de imperfectie : ) 

Winkelwagen